Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@11:57:45 GMT

بیش از سه هزار مدرسه خیر ساز در خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۷۳۴۵۳

بیش از سه هزار مدرسه خیر ساز در خراسان رضوی

مشهد- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: تاکنون بیش از سه هزار مدرسه توسط خیران در این استان ساخته شده است.

علی خدادادی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح دبیرستان زینبیه ناحیه 2 مشهد به مناسبت گرامیداشت دهه فجر افزود: بعد از نقلاب اسلامی بیش از 12 هزار مدرسه با 53 هزار کلاس درس در این استان احداث شده که هفت هزار و 600 مدرسه توسط دولت، بیش از سه هزار مدرسه توسط خیران و بقیه به صورت مشارکتی ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 مشهد نیز در این مراسم گفت: افتتاح دبیرستان زینبیه به عنوان نقطه عطف دهه فجر در آموزش و پرورش این ناحیه محسوب می شود.
محسن روحانی نیا اقدام وزارت آموزش و پرورش در حذف آزمون های مدارس خاص را قابل تقدیر دانست و افزود: اینگونه آزمون ها مانع جدی برای تعلیم و تربیت صحیح و عامل ایجاد استرس در دانش آموزان بود.
وی همچنین از فرسودگی 77 واحد آموزشی در آموزش و پرورش ناحیه 2 مشهد خبر داد و اظهار کرد: وجود این تعداد مدرسه فرسوده در شان شهر مشهد و مرکز فرهنگی جهان اسلام به ویژه در نزدیک ترین ناحیه به بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) نیست و امیدواریم با همت مسئولان هرچه سریع تر بازسازی این مدارس انجام شود.
دبیرستان دوره دوم زینبیه در زمینی به مساحت 1750 متر مربع با هزینه 17 میلیارد ریال به همت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی مورد بازسازی قرار گرفته است.
همچنین سالن ورزشی این مجموعه نیز با اعتبار پنج میلیارد ریال در حال تکمیل است.
خبرنگار: آرزو جاودانی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
7496 / 6053

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری لایحه تقویت مدارس دولتی/ احداث روزانه ۸ مدرسه در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا مراد صحرایی در نشست با مسئولان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم با اشاره به ورود ۳ هزار استعداد برتر ملی به دانشگاه فرهنگیان در سال جاری، گفت: در استخدام‌های جدید آموزش‌وپرورش به دنبال این هستیم کسانی معلم شوند که امانت ملت که اصلی‌ترین و ارزشمندترین امانت است را به خوبی و درستی امانتداری کنند.

وی با بیان این‌که تقویت دانشگاه فرهنگیان سیاست اصلی ما است، اضافه کرد: امروز دانشگاه فرهنگیان پردیس اختصاصی تربیت مربی پرورشی دارد که ۴۰۰ دانشجو سال گذشته جذب کرده و این تعداد امسال به ۸۰۰ دانشجو افزایش می‌یابد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کنکور اختصاصی تربیت معلم برای نخستین بار برگزار شد، گفت: طبق آئین‌نامه استعدادهای برتر دانش‌آموزی که می‌توانند معلم شوند، امسال سه هزار استعداد برتر ملی می‌توانند بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان شوند.

صحرایی بیان کرد: سند ملی «آموزش به معلمان» در دانشگاه فرهنگیان پیگیری خواهد شد و در همین راستا آئین‌نامه مسیر رشد معلمی اکنون در حال پیگیری است و دستورالعمل مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب خواهد شد.

وی افزود: هفته گذشته نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش تصویب شد و ماده واحده آن نیز روز گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید؛ امسال سال ترمیم سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: وزارت آموزش‌وپرورش بر سند تحول بنیادین متمرکز شده و با اجرایی شدن آن، تحولی عظیم در آموزش و پرورش را شاهد خواهیم بود.

صحرایی تاکید کرد: باید به مسائل پیش‌روی آموزش و پرورش دوراندیشانه‌تر نگاه کرد و از فرصت‌ها به‌خوبی بهره برد.

وی با بیان این‌که لایحه تقویت مدارس دولتی به مجلس ارائه خواهد شد، گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم تاکنون، هفت هزار مدرسه معادل روزانه هشت مدرسه در سراسر کشور احداث شده است.

به گفته وی، در این دولت روزانه متوسط هشت مدرسه ساخته شد و تلاش این است از این به بعد مدارس به سبک معماری ایرانی اسلامی ساخته شوند و در اختیار دانش‌آموزان قرار بگیرند.

صحرایی تصریح کرد: سرانه مدارس دولتی در راستای افزایش کیفیت خدمات به دانش‌آموزان باید افزایش یابد.

کد خبر 6101366 مهدی بخشی سورکی

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ارسال لایحه تقویت مدارس دولتی به مجلس / این دولت روزی 8 مدرسه ساخته است
  • پیگیری لایحه تقویت مدارس دولتی/ احداث روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه شنبه‌های امید خراسان رضوی
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه‌شنبه‌های امید مشهد
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود