Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@09:36:47 GMT

رمزگشایی قلک‌های خیریه در برخی مدارس مشهد

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۹۱۲۱۶

رمزگشایی قلک‌های خیریه در برخی مدارس مشهد

مشهد- توزیع قلک‌های مربوط به یک خیریه در برخی مدارس ناحیه ۶ آموزش و پرورش مشهد پرسش هایی از جمله مجوزدار بودن این مؤسسه را در ذهن شماری از اولیا ایجاد کرده است.

قدس آنلاین-گروه استان ها-فاطمه معتمدی: یکی از اولیا در تماس با روزنامه گفت:چند روز پیش به پسرم که در کلاس اول دبستان درس می‌خواند قلکی به نام خیریه حضرت رقیه (س) برای جمع آوری صدقات دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: البته توزیع قلک بین دانش آموزان کار پسندیده‌ای است، زیرا از کودکی یاد می‌گیرند که بخشی از پول خود را برای کمک به نیازمندان اختصاص  دهند، اما اینکه آیا آموزش و پرورش استان  از این اقدام خبر دارد، پرسشی است که روشنگری در این خصوص می‌تواند خیال اولیا را راحت کند.

بی خبری اولیا

یکی دیگر از مادران نیز گفت:سال گذشته چنین قلک هایی در مدرسه دخترم در ناحیه ۶ آموزش و پرورش مشهد در دو نوبت در طول سال توزیع شد و در اسفند ماه نیز این قلک‌ها را  دانش آموزان تحویل مدرسه دادند.
وی افزود: اینکه  این کمک‌ها چگونه و به چه شکلی به دست دانش آموزان نیازمند می‌رسد و میزان کمک‌ها چقدر است، موضوعی است که اولیا از آن خبر ندارند.
با پیگیری روزنامه قدس برای این موضوع و دغدغه اولیا، حوزه روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اعلام کرد، خیریه حضرت رقیه(س) مربوط به ناحیه ۶ آموزش و پرورش و در راستای کمک به دانش آموزان بی بضاعت،بد سرپرست و ایتام  و دارای مجوز از فرمانداری است.  
 در ادامه برای دریافت اطلاعات بیشتر از عملکرد،سابقه فعالیت و نیز اهداف و نحوه هزینه کرد کمک‌های جمع آوری شده از محل توزیع این قلک‌ها بین دانش آموزان، با نظر روابط عمومی ناحیه ۶ آموزش و پرورش خراسان رضوی موضوع از طریق  مدیرعامل خیریه یاد شده  پیگیری شد.

فعالیت با مجوز فرمانداری

مدیرعامل خیریه حضرت رقیه(س) ناحیه ۶ آموزش و پرورش مشهد با بیان اینکه خیریه یاد شده در سال ۸۵ با دریافت مجوز از فرمانداری ایجاد شد،گفت: هدف از تأسیس این خیریه کمک به دانش آموزان نیازمند و یتیم است که درسطح  مدارس ناحیه ۶ آموزش و پرورش مشغول تحصیل هستند.
حسین امانی با اشاره به اینکه نواحی دیگر آموزش و پرورش مانند ناحیه ۲،۳،۴ و ۵ آموزش و پرورش نیز دارای خیریه هستند، افزود: هم اکنون خیریه حضرت رقیه(س) ۳۸۲ دانش آموز یتیم و ۲۹۷ دانش آموز که به دلیل طلاق با یکی از اولیای خود زندگی می‌کنند  و نیز دانش آموزان  نیازمند حمایت مالی  در سطح ناحیه ۶ را تحت پوشش دارد.

کمک ۹ میلیون تومانی معلمان

وی با بیان اینکه کمک‌ها به خیریه از دو طریق انجام می‌شود،اضافه کرد:در کنار توزیع قلک‌ها بین دانش آموزان که معمولاً مهر و آبان توزیع و اسفند ماه جمع آوری می‌شود،حدود ۴ تا ۵ هزار معلم و معاون  در سطح ناحیه ۶ نیز به این خیریه ماهانه کمک حدود ۹ میلیون تومانی  دارند.
وی با اشاره به شناسایی و تحت پوشش بودن  حدود ۱۴۰۰ دانش آموز در سطح ناحیه ۶ که خانواده آنان تحت پوشش بهزیستی،کمیته امداد و نیازمند بودند،گفت:از محل کمک‌های جمع آوری شده سال گذشته علاوه بر اختصاص یک کارت هدیه ۱۵۰ هزارتومانی به دانش آموزان تحت پوشش یک بسته مواد غذایی شامل اقلامی مانند برنج و روغن اهدا شد.
امانی با اشاره به وجود ۲۵۰ مدرسه در ناحیه ۶مشهد گفت:سال گذشته ۴۶ هزار قلک بین دانش آموزان این مدارس توزیع که با احتساب کمک‌های معلمان ۱۸۰ میلیون تومان جمع آوری شد.
وی در خصوص استقبال اولیا از قلک‌های توزیع شده خیریه در سطح مدارس ناحیه ۶ گفت:اول اینکه اجباری در اینکه صدقات در قلک‌های توزیع شده  ریخته شود، وجود ندارد، همان گونه که برخی  قلک‌ها را خالی برمی گردانند.
وی ادامه داد: استقبال اولیا از توزیع قلک‌های خیریه حضرت رقیه (س) روند افزایشی دارد، به طوری که در پنج سال پیش که آغاز به کار خیریه بود، میزان کمک‌ها هفت میلیون تومان بود که سال گذشته این رقم به ۱۸۰ میلیون تومان رسید؛ ضمن اینکه خیریه در خصوص میزان کمک‌های جمع آوری شده و هزینه کرد آن  گزارش عملکرد شفاف سالانه دارد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۱۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی اظهار کرد: دانش‌آموزان گروه سنی کودک و نوجوان برای جذب تعالیم تربیتی، اخلاقی و مراقبتی انعطاف پذیر بوده و اگر به شکلی صحیح تربیت شوند، از گزند آسیب‌های نهفته در جامعه، مصون می‌مانند.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی گفت: پیشگیری سطح یک، کارآمدترین سطح است و دوره هویت و رفتار به طور مستمر در مدارس استان مرکزی برگزار می‌شود.

خیرمند گفت: مدارس به عنوان محلی که کودکان و نوجوانان بخش عمده‌ای از زمان مفید روز خود را در آن می‌گذرانند، پایگاهی مناسب برای ارائه تعالیم تربیتی، رفتاری و خودشناسی است.

وی ادامه داد: در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با درک اهمیت موضوع، در اقدامی ابتکاری و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان مبادرت به برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان کرد.

خیرمند دانش‌آموزان را آینده‌سازان کشور دانست و افزود: هرگونه برنامه‌ریزی در راستای تربیت صحیح شخصیت آن دانش‌آموزان، جامعه‌ای پویا و غنی از ارزش‌ها را برایمان به ارمغان می‌آورد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان تحت عنوان هور، اقدامی بود که این معاونت از دو سال گذشته پیشبرد آن را دنبال کرده و در بدو امر اقدام به تربیت مربیان آموزشی از میان مشاورین معرفی شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش کرد که تاکنون بالغ بر ۱۷۰ مربی برای تدریس به دانش‌آموزان تربیت شده‌اند.

وی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، دوره‌های هویت و رفتار را مبتنی بر آگاهی‌بخشی و تربیت برای دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم دنبال کردیم که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، بازخوردهای خوبی را از خود دانش آموزان، مربیان و عوامل اجرایی مدارس دریافت کردیم.

خیرمند بیان کرد: کارآمدی این دوره در گرو استمرار آن است که مطابق هماهنگی صورت گرفته، به دنبال تداوم در برگزاری این کارگاه‌ها هستیم و به طور حتم سال آینده با تربیت مربیان آقا، اجرای این طرح برای مدارس پسرانه را نیز دنبال خواهیم کرد.

کد خبر 6100669

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • تجلیل از ۱۰ معلم و مدیر نمونه ناحیه ۱ آموزش و پرورش اصفهان
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان